Despre noi

ISTORIC

RASPBERRY este o marca tanara de imbracaminte de dama ce cucereste incet dar sigur piata romaneasca de profil, atat in-store cat si online. Este rezultatul unei experiente de aproape 20 de ani a actionarilor sai in diverse ramuri ale industriei textile romanesti, 20 de ani in care am cunoscut industria atat in perioadele sale de boom cat si in perioadele de criza. Am invatat atat din reusite cat si din esecuri si ne-am adaptat noilor conditii ale pietei si ale mediului de afaceri reusind sa ne consolidam pozitia si sa construim un brand de succes atat pe piata buzoiana cat si in intreaga tara. Cu o cifra de afaceri de circa 2.000.000 RON, evoluam in permanenta iar misiunea noastra este aceea de a construi un brand puternic cu o prezenta sustinuta in marile orase din tara.
 

DESPRE NOI

RASPBERRY este numele sub care opereaza depozitul cu vanzare engros din Buzau si magazinul de imbracaminte de dama din Buzau (orasul mama). Am fost prezenti si in alte orase din tara (Bucuresti, Focsani,Bacau si Piatra Neamt) cautand in permanenta noi oportunitati de dezvoltare in marile orase.

Magazinele proprii sunt amenajate potrivit volumului de marfa destinat pietei respective. Pentru solutii de amanejare colaboram cu compania Replika Impex Bacau.

Produsele comercializate sunt atat creatii proprii executate in colaborare cu diversi parteneri din tara cat si produse de import provenite din Marea Britanie urmand cele mai noi tendinte din lumea modei.

Avem o prezenta solida si in mediul online prin intermediului magazinului virtual www.raspberryfashion.ro unde propunem clientilor nostri o modalitate simpla si sigura de a face cumparaturi.

Sistemul de plata securizat, noutatile aparute zilnic pe site si suportul pe care il oferim clientilor de la comanda si pana la livrare fac din www.raspberryfashion.ro o solutie sigura, placuta si avantajoasa pentru partenerii nostri, atat persoane fizice cat si juridice.


COLABORARI – SPONSORIZARI – MEDIA

  •     Sponsor finala Elite Model Look Romania 2014
  •     Fashionspot.ro – blog fashion
  •     Aparitie in revista Cosmopolitan (martie 2015)

Dorim sa crestem vizibilitatea si notorietatea brandului Raspberry, construind o marca romaneasca de succes. In anul 2014 am derulat mai multe activitati de sponsorizare si parteneriat in organizarea de diverse evenimente conexe industriei fashion. Printre cele mai notabile se numara sponsorizarea finalei Elite Model Look 2014, eveniment la care am oferit tinute pentru finalistele participante.

Colaboram, de asemenea, cu bloguri de fashion pentru promovarea produselor si imaginii noastre (www.fashionspot.ro).
De asemenea, am aparut in numarul din Martie 2015 al revistei Cosmopolitan, unde au fost prezentate cateva dintre produsele noastre alaturi de sugestii pentru noul sezon primavara-vara.
 
Va asteptam in magazinele noastre din:
 
BUZAU

Adresa: Sos. Spatarului Nr. 14 

(iesirea din Buzau catre Bucuresti- Urziceni, pe partea dreapta)


Luni-Vineri de la 10.00 la 19.00

Sambata de la 10.00-17.00

Duminica de la 10.00 - 15.00

Pentru comenzi si detalii va stam la dispozitie la 0742.817.638 0742.817.638 / 0744.906.179 0744.906.179