TERMENI SI CONDITII

Bine ati venit pe raspberryfashion.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a utiliza acest site pentru online fashion shopping.

Termeni si conditii de utilizare

Plasarea unei comenzi pe raspberryfashion.ro implica acordul dumneavoastra in conformitate cu termenii si conditiile prezentati in continuare.

Produsele comercializate prin intermediul raspberryfashion.ro sunt noi si insotite de factura fiscala (si / sau bon fiscal)  si conditiile de returnare.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a unui produs comandat este valoarea sumei incasate de la acest client.

Prezentul contract este supus legii romane. Litigiile nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente. 

Compania isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul comenzilor, livrari refuzate.

Capitalul social este 200 RON.

Politica de confidentialitate

 Informatiile furnizate catre Companie sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse si anume efectuarea comenzilor, conform legilor in vigoare. Compania nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu divulga datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata daca trimite o solicitare la contact@raspberryfashion.ro. Compania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Compania garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Companie pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Companie.

Alte prevederi

 Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea , insa uneori nuantele culorilor produselor pot diferi usor in realitate . Compania isi rezerva dreptul sa modifice produsele fara o notificare prealabila.

Compania mentioneaza ca in cazul in care, din greseala, pretul unui produs este listat si anuntat ca fiind zero, site-ul raspberry.ro nu este obligat sa ofere acel produs spre vanzare la acest pret, considerandu-se a fi o eroare tehnica.

Clientul va fi informat daca un produs este sau nu in stoc, daca se poate aduce la comanda, precum si cat timp este necesar pentru acest lucru. Informarea va fi pe e-mail sau telefonic.

Efectuarea platii

Plata se va face:

1. Ramburs, la livrarea coletului de catre curier (Cargus);

2. Numerar/Card la showroom, in cazul in care comanda va fi ridicata de la showroomul nostru din Buzau, Soseaua Spatarului, nr 14;

3. Prin Virament Bancar, in contul specificat pe site, inainte de trimiterea comenzii. In acest caz, comanda va fi trimisa catre client dupa ce se va fi inregistrat plata.

Retur si garantie

Potrivit OUG 34/2014 Art 9 alin 1: clientul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

 

Conform art. 13 alin (1): Compania ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului in conformitate cu art. 11.

 

Conditiile de retur si garantie sunt asigurate in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Termenul de garantie oferit de Companie este de 30 zile de la data achizitionarii produsului.

Clientul are obligatia sa manipuleze produsul in conformitate cu recomandarile si prescriptiile date de Companie. Orice incalcare a acestora duce la anularea garantiei.

In cazul nerespectarii acestor prevederi returul unui produs nu este acceptat.

In cazul in care observati o incalcare a drepturilor consumatorului de catre Companie va rugam sa ne semnalati acest lucru la adresa office@raspberryfashion.ro.

Drepturi de autor

Design-ul, textele, grafica, structura si toate informatiile de pe site-ul raspberryfashion.ro sunt proprietatea exclusiva a Companiei.

Orice incercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afisa, distribui, vinde sau modifica din continutul gasit pe site-ul nostru este strict interzisa fara acordul scris al Companiei.

Bine ai venit pe Raspberry Fashion!
Descarca aplicatia android:

 

Înscrie-te la newsletterul Raspberry si afli prima promotiile.

Livrare gratuită pentru comenzi de min. 99 lei