CUM CUMPAR?


1. ALEGE PRODUSELE

A. Folosind meniurile de navigare din partea de sus a paginii (sau linkurile de pe pagina principala) ajungeti la categoria produselor care va intereseaza.

B. Alegeti produsul dorit iar de pe pagina dedicata selectati culoarea si cantitatea inscriind cifra corespunzatoare in casuta “Cantitate”.  In mod implicit, in casuta dedicata cantitatii este trecuta cifra 1 corespunzatoare unei bucati. In functie de numarul de bucati dorit, completati in casuta cifra corespunzatoare.

Preturile exprimate reprezinta pretul per bucata si contine TVA.

C. Click pe simbolul "cumpara". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.


2. COSUL DE CUMPARATURI
Puteti vedea in permanenta produsele din cosul de cumparaturi si costul trecand cu mouse-ul (nu este nevoie sa faceti click) peste iconita cosului de cumparaturi din coltul din dreapta sus al paginii. De aici puteti sterge produse (click pe simbolul X) sau edita comanda dumneavoastra (click pe simbolul alaturat).

Folosind cele doua butoane “Vezi cos” si “Trimite comanda” puteti edita comanda, respectiv finaliza.

3. COSUL DE CUMPARATURI
Pe aceasta pagina puteti vedea produsele si cantitatile selectate, costul acestora si suma totala de plata, inclusiv TVA. Aici puteti edita comanda adaugand sau stergand produse.
 
La final apasati butonul “Trimite comanda”.

4. FINALIZEAZA COMANDA
In aceasta sectiune aveti posibilitatea de a finaliza comanda fie ca vizitator (nu e nevoie de inregistrare si creare cont), fie ca utilizator inregistrat.
Inregistrarea si crearea contului dureaza cateva minute si aduce numai beneficii: puteti vedea oricand statusul comenzilor, istoricul acestora si puteti comanda cu usurinta si pe viitor printr-un singur click. In plus, daca doriti sa repeteti o comanda, o puteti clona printr-un singur click fara a mai fi nevoie sa parcurgeti pasii enumerati mai sus.
Urmati pasii in functie de modalitatea aleasa si introduceti datele necesare livrarii si platii. La final cititi si aprobati termenii si conditiile utilizarii site-ului si faceti click pe “Finalizare comanda”.

 

Bine ai venit pe Raspberry Fashion!
Descarca aplicatia android:

 

Înscrie-te la newsletterul Raspberry si afli prima promotiile.

Livrare gratuită pentru comenzi de min. 99 lei